مشاوره حقوقی رایگان - ندادن سهم الارث

خانواده ام از دادن سهم الارثم خودداری می‌کنند با توجه به این که از ارث منزلی هست که بقیه استفاده میکنند و حاضر به حصر نیستند و من مدرکی نمیتوانم برای شکایت بگیرم چگونه باید دادخواهی کنم و غیر از راه شکایت راه دیگری هست که زمانی نباشد و آیا مدت 7 سال مشمول جریمه و خسارت ما میشود در صورت شکایت؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید به عنوان یک وارث به طرفیت بقیه وراث دادخواست صدور گواهی انحصار وراثت کنید و برای تقسیم ترکه متوفی اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درخواست تقسیم ترکه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما برای مطالبه سهم و ارث خود نیازی به رضایت سایر وراث نداریموکیل بگیرید تا تمام کارها را وکیل برای شما انجام

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

صزفا میتوانید دادخواست تحریر وتقسیم ترکه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و دادخواست تقسیم ترکه را اقامه نمایید
با شرایطی ، امکان مطالبه اجرت المثل ایام تصرف وجود خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مقدمتاً نسبت به أخذ گواهی انحصار وراثت اقدام بفرمائید.
گام بعدی این است که دادخواست به خواسته‌های تحریر ترکه، تقسیم ترکه، مطالبه اجرت‌المثل ایام تصرف(برای اینکه ورثه بدون اجازه شما در ملک مشاعی سکونت داشته‌اند) و دستور فروش ملک موروثی را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

رضا میرعرب

جناب آقای رضا میرعرب :

با سلام
از طریق شورا گواهی حصر وراثت بگیرید و سپس اقدام به طرح دعوی مطالبه سهم الارث نمایید

کوثر شکریان کوکنده

سرکار خانم کوثر شکریان کوکنده :

سلام ابتدا گواهی انحصار وراثت بگیرید پس از آن دادخواست تقسیم ترکه مطرح کنید و بابت مدتی که استفاده شده اجرت المثل تقاضا کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید دادخواست 1- تقسیم ماترک و در صورت عدم امکان تقسیم فروش و تقسیم ثمن به نسبت حصه را بخواهید.
2-اجرت المثل ایام تصرف را هم می توانید مطالبه کنید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اول میتوانید خودتان گواهی حصر وراثت بگیرید از شورای حل اختلاف بعد از تحریر ترکه تقسیم ماترک بخواهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید سپس دادخواست تقسیم ترکه دهید