مشاوره حقوقی رایگان - انحصار ورثه

درود و عرض ادب بنده دختر خانواده دو زنه هستم پدرم نزدیک به دو سال است فوت شده درخواست سهمم رو خواهان بودم متاسفانه اموال پدرم بسیار برادرانم مدام اذیت و بیرون کردن از منزل بنده قبله دو سال درخواست تحریر ترکه دادم مدام خانواده و برادرها اذیتم می‌کردند به کانون مراجعه کردم اعتماد کردم بعد حدود دو سال برگشتم و باز هم اذیت کردن درخواست دادخواسته سهم الارث را از دفتر قضایی خواست و بمن گفتند تحریر ترکه انجام نشده با کمال تعجب انجام و منتظر ابلاغیه بعد آمدن ابلاغیه اعلام کردند که درخواست بنده قابل قبول نیست و انجام شده و در سیستم موجود میباشد و فرمودند وکیل بنده را پسرها خریده در واقع دو سال بازیچه دسته وکلا و خانواده بوده بماند هنوز هم در حاله اذیت و منزلی که مادرم در آن ساکن بود و خودم خواهرم الان برادرم گفته این هفته پلمپ می‌شود و مادرم رو از منزل بیرون بردند آیا امکان پلمپ هست با توجه به شکایتهای بنده

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

بله امکان پلمپ هست در مقابل شما هم میتوانید اموالی را که در دست برادرانتان هست پلمپ کنید