مشاوره حقوقی رایگان - امتناع از دادن ثمن حاصل از مورد وکالتی

باسلام.بنده سه سال پیش به برادرم ،همراه با دیگر برادران و خواهرانم وکالت بلاعزل بابت فروش یک باب اپارتمان موروثی داده ایم . ولی ایشان بعداز فروش وجه حاصله را به سایرین پرداخت نمیکند . لطفا بفرمایید به چه نحوی باید از برادرم شکایت بعمل اورم. ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت داراه باید وکالتنامه رویت شود و ببنیم اختیار اخذ ثمن را داشته یا نه و به همراه عوامل دیگر بررسی کنیم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ورثه باید دادخواست مطالبه ثمن معامله طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناس رسمی اقامه نمایند