مشاوره حقوقی رایگان - قرار جلب به دادرسی فروش مال غیر

سلام خسته نباشید برا من ابلاغیه اومده نوشته قرار جلب به دادرسی فروش مال غیر
من زمینی خریدم سال 63قولنامه ای از کدخدای ورامین که پسرش قولنامه رو نوشته خودش بجای شاهد امضا کرده و پدرش هم فروشنده امضا کرده و الان کد خدا فوت شده و پسرش میگه امضا امضای بابام نیست و خودش زمین رو به کس دیگه ای فروخته سال 99 الان شکایت کردیم و این ابلاغیه اومده و نوشته متهم پسر کد خدا اتهام ها 1کلاهبرداری 2فروش مال غیر3مزاحمت

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قرار جلب بدادرسی از سوی مقام دادسرا صادر می‌شود و غیر قابل اعتراض است و پرونده جهت صدور رای به دادگاه کیفری 2 ارجاع خواهد شد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پرونده شما به دادگاه کیفری فرستاده میشود

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام ممکن نسبت به قسمتی از شکایت قرار منع تعقیب صادر شده باشد چون اگر فقط قرار جلب دادرسی صادر شده باشد پرونده به شعبه کیفری ارسال میگردد ،جلب دادرسی ب شما ابلاغ نمیگردد در صورت تمایل ابلاغیه را ارسال تا بررسی گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرونده به دادگاه ارسال میشود تا حکم مجازات صادرشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در مورد متهم ، توسط بازپرس ، قرار جلب به دادرسی به اتهام کلاهبرداری و فروش مال غیر و مزاحمت ملکی صادر شده است
و کیفرخواست توسط دادستان صادر خواهد شد
و پرونده برای صدور حکم به دادگاه کیفری 2 ارسال خواهد شد

و در صورت صدور حکم قطعی فروش مال غیر ، معامله انجام شده توسط متهم ، باطل خواهد بود
و ..

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کیفرخواست برای پسر کدخدا صادر خواهد شد و پرونده برای رسیدگی نهایی به دادگاه کیفری دو ارجاع داده خواهد شد.