مشاوره حقوقی رایگان - کد ملی و سایر مشخصات سجلی در اختیار سودجویان

با عرض سلام و نهایت سپاس از مراتب همیاری و تصدیع وقت شریف
بنا به اظهار دوستم: می گوید با کانال تگرامی مواجه شدم که تبلیغ تهیه [قانونی] مدرک گواهی نامه پایه یک را دارند، در این رابطه مبالغ قابل توجهی (متناوبا) از وی گرفته و نیز تصاویر تمامی مشخصات سجلی و کد ملی و حتی تصویر شخصی وی را گرفته و سر انجام اکانت ارتباطی خود را نیز پاک کرده و هیچ نشانه قابل دسترسی بجا نگذاشته.
سوال مشخص اینکه، مبالغ واریزی که کلا از دستش رفته؛ آیا امکان سوء استفاده از مدارک و مشخصات در اختیار، می تواند داشته باشد؟
توضیحات راه گشا و احیاناً رفع نگرانی، از طرف سرکار موجب امتنان است.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق پلیس فتا پیگیری فرمایید دریافت کننده ملزم به استرداد مبلغ و جرم کلاهبرداری برای متصور است

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
بله امکان سوءاستفاده وجود دارد. در صورت تمایل تماس بگیرید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید اقدام به شکایت کنید تا موضوع به پلیس فتا ارجاع شود پدر مواردی هم مبالغ پرداختی جبران میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان سوء استفاده از مدارک وجود دارد. بهتر است مراتب را به پلیس فتا اطلاع دهید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

طریق دفاتر خدمات قضایی با ارائه مدارک از جمله واریزی به حساب شخص به اتهام کلاهبرداری شکایت نمایید با صلاحدید قاضی موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد