مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از کد ملی و مشخصات فردی

با سلام تماسی از طرف کلاهبرداری داشتم ک شماره موبایل سه عدد خط همسرم را داشتن وبه خطی ک دست من بود ولی به نام همسرم هستش تماس گرفتن اسم وفامیل همسرم رو میدونستن و ظاهرا حساب بانک رسالت من رو هک کرده بودن از طریق شماره موبایلم ک نام کاربری حسابم شماره موبایل بوده و شروع شد از بانک رسالت برای من پیام اومدن ورمز همراه بانک ازمن گرفتن با فریب و همینطور کد ملی من رو هم گرفتن ولی موجودی حساب من صفر بود و حساب رو مسدود کردم آیا امکان سواستفاده ی دیگری از کد ملی و مشخصات من هست؟چه کار باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شماره کدملی اصولا به تنهایی موجب نمیتواند باعث سواستفاده شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ممکن است . بهتر است اگر اطلاعات هویتی از ان شخص دارید علیه وی شکایت کیفری کنید . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید تا دقیقتر مدارک و اسناد مورد بررسی قرار گیرد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با دانستن کد ملی به تنهایی امکان کلاهبرداری وجود ندارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شکایت مطرح نمایید محتمل می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکایت کیفری کنید و به پلیس فتا اطلاع دهید