مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام من 36 سال هست که بیمه خدمات درمانی و بیمه تکمیلی واریز کردم پدرم بابت این کار من زمین 150 متری دادند سال 1400فوت کردند قولنامه فروش هم داریم آیا زمین از ارث حساب می شود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست
آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر زمین به شما فروخته شده دیگر جزئی از سهم الارث نیست و ملک شماست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که اثبات نمایید زمین فوق از پدرتان به شما فروخته شده مشمول ارث نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر جز ماترک باشد بله . باید بعد از گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که قولنامه قانونی تنظیم شده باشد مالک خریدار است و جزو ارث نمی‌باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به نوع انتقال زمین در زمان حیات پدرتان دارد باید مدارک شما بررسی شود تا اظهار نظر دقیقی کرد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
باید اثبات کنید که زمین به شما فروخته شده است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت اثبات اینکه به شما فروخته شده خیر

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر اثبات شود زمین را پدرتان فروخته است ارث نیست و برای شما است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
ولی باید قرارداد شما در دادگاه تنفیذ گردد
و

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه زمین به شما انتقال شده باشد و این موضوع در دادگاه اثبات شود ملک جزو دارایی شما محسوب می‌شود نه مشترک پدری.