مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف

با سلام
چرخ لنت کامیون شکست و به سمت خودروی من پرتاب شد. خودرو در حدود 50 میلیون خسارت دیده ولی بیمه کامیون ، خودرو من را غیر متعارف ارزیابی کرده و تنها 17 میلیون خسارت پرداخت می کند. بیمه بدنه هم ندارم برای دریافت مابقی خسارت راهی هست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
خیر، اگر خودرو شما غیرمتعارف باشد صرفا متناسب با خودرو متعارف خسارت پرداخت میشود و امکان مطالبه مابقی را از هیچکس ندارید.

موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق خودروی متعارف پرداخت می‌شودالباقی می‌بایست در صورت داشتن بیمه بدنه اقدام نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام صرفا تا خسارت خودروی متعارف پرداخت میگردد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر غیرمتعارف است پرداخت نمیشود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به طرفیت بیمه و مقصر حادثه دادخواست طرح نمایید شرکت بیمه تا سقف خسارات مالی ملکه به پرداخت خسارات می باشد مازاد بر تعهدات شرکت بیمه از مقصر حادثه قابل وصول می باشد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام براساس تامین دلیل تایوانی که بیمه خسارت می‌دهد برعهده بیمه و مازاد برآن را باید دادخواست دهید