مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف

درود بر شما.من تصادف کردم و مقصر طرف مقابل هست.ایشون از بیمه استفاده کردن و چون ماشین بنده غیرمتعارف محسوب میشود بیمه فقط هزینه سپر یک پرشیا رو به من میده(فقط سپر آسیب دیده)و من بیمه بدنه ندارم و هزینه سپر من حدود30تومن میشه.من تهرانم و اون آقا اصفهان.تلفنش رو هم از دسترس خارج کرده و مدارکی هم پلیس به من نداد گفت با کد رهگیری بروید بیمه.بیمه هم میگه یا از بدنه خودت باید بدهی که من ندارم یا خودت هزینه کنی.حالا من اگه شکایت کنم میتونم هزینه ام را از این آقا بگیرم؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه نظریه کارشناس راهور عملا مورد استناد قرار میگیرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قانون بیمه اجباری تا نصف یک خودروی متعارف هزینه خسارت مالی شما پرداخت خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مبلغ خسارت وارده بیشتر از میزان متعارف باشد طبق قانون بیمه اجباری تنها تا حد متعارف تعلق خواهد گرفت که بستگی به فرانشیز بیمه و سقف تعهدات قرارداد بیمه شما دارد

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

تنها تا حد خسارت خودرو متعارف می توانید از بیمه طرف استفاده کنید و در صورتی که بیمه کفاف ندهد از خود شخص می توانید مطالبه کنید.اما مازاد بر آن قابل مطالبه نیست و شما می بایست بیمه بدنه تهیه می کردید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت براساس خودرو متعارف قابل مطالبه است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم می‌توانید هزینه مازاد را دریافت کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
خسارت به میزان یک خودروی متعارف قابل مطالبه است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فقط تا سقف خودروی متعارف خسارت از بیمه قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا تمام خسارات مشخص گردد
و بعد دادخواست مطالبه خسارت به طرفیت شخص مقصر اقامه نمایید
و ..

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در نظر داشته باشید که خسارت در حد خودرو متعارف قابل دریافت می‌باشد.

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه خسارت بدهید و راننده مقصر را خوانده قرار دهید.

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام
دادخواست مطالبه خسارت به همراه تامین دلیل در دادگاه محل اقامت خوانده مطرح کنید