مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

سلام و احترام
اینجانب ... 30سال سابقه من درپایان اردیبهشت ماه 1403 کامل می شود حالا سوالم اینه که بنده نیمه اول درخواست بازنشستگی بدهم بهتره یا نیمه دوم ؟لطفا راهنمایی بفرمایید که چه فرقی دارد ملاک میانگین حقوق بر چه اساسی می باشد و چقدر به نفع یا ضرر من هست؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است به مرجع مربوطه مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
براساس میانگین دو سال آخر
موفق باشید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام از ارگان مربوطه سوال فرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرسشتان غیر حقوقیست از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم نیمه دوم نزدیک به انتهای سال حکم بازنشستگی شما صادر شود حقوق بالاتری به شما تعلق خواهد گرفت

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از کارگزینی اداره متبوع پیگیری نمایید.