مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق کارگر

سلام و ارادت
بنده برای یک مغازه الکتریکی به مدت 6ماه کار کردم و کار به صورت درصدی 70٪به30٪ بوده تمام اجرت و دریافتی هم به شماره کارت صاحب مغازه واریز میشده،حدودا 3ماه اول با بنده تسویه کردن ولی مابقی تسویه نکردند و به خاطر اینکه از تسویه حساب مابقی ماه شانه خالی کنند به دروغ کلی تهمت و بدوبیرا و فحش بی ناموسی و....دادن و خیلی راحت گفتن نمیدهم ، در ضمن کلی ابزار و وسایل کار هم داخل مغازه دارم که با بیشرمی گفت نمیدهم،هم از کار افتادم بابت ابزارها و هم 3ماه مالی طلبکارم از مغازه.چند بار مراجعه کردم فایده ای نداشت ،آخرین بار با 110تماس گرفتم و آمدن و گفتن باید شکایت کنی حتی شریک مغازه دار هم گفت برو شکایت کن همین که هست.
باید چی کار کنم جهت گرفتن حق و حقوق و وسایل ها و گرفتن ضرر و زیان
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت خود را مطرح نمایید
و دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید با دلایل و مستندات شکایت خود را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به توافقات حاصله دارد بنظر تابع قانون کار نباشید
که باید دادخواست متناسب مطرح گردد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در خصوص مطالبات خود شکایت کنید ،
موفق باشید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام ابتدا اظهارنامه دهید سپس دادخواست دهید