مشاوره حقوقی رایگان - یارانه فرزند

سلام عرض ادب من فرزندم نزدیک 3ساله به دنیا اومده ولی هنوز هیچ یارانه ای دریافت نشده است چند بار هم به مرکز پلیس 10مراجعه کرده ام گفتن که واریز میشه ولی به حساب سرپرست واریز نشده است باید چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به سازمان هدفمندی یارانه‌ها مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس 10 یا بانک موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
از طریق سازمان هدفمندی یارانه‌ها پیگیر باشید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام به سامانه هدفمندی یارانه مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق فرمانداری واحد هدفمندی یارانه‌ها بهتر از توسط سرپرست خانوار پیگیری صورت گیرد