مشاوره حقوقی رایگان - امکان بازگشت از بازنشستگی در آموزش و پرورش

با سلام ...هستم که با مدرک تحصیلی فوق لیسانس با 35 سال سابقه کار در اول مهر 1402 بازنشسته شدم ریاست اداره مربوطه تعدادی از اسامی همکاران(4نفر) از جمله بنده را با توجه به نیاز منطقه به دبیر به مسئول کارگزینی اعلام که درخواست بازنشستگی این تعداد را اعمال نکنند تا درخواست انصراف قبل از مهرماه از این تعداد گرفته شود که متاسفانه در ابتدای شهریور ماه مسئول کارگزینی نسبت به انجام امور بازنشستگی اقدام نمودند و وقتی که در 26 شهریور درخواست انصراف از بنده دریافت گردید متاسفانه با اعلام ثبت بازنشستگی از طرف مسئول کارگزینی روبرو شدیم . با توجه به این که هنوز پاداشی پرداخت نشده و ارتباط تدریس اینجانب نیز در حد 24 ساعت غیرموظف برقرار است آیا امکان بازگشت از بازنشستگی وجود داردیا خیر ؟ در صورت مثبت بودن پاسخ طبق کدام مواد قانون و چگونه می توان پیگیری نمود ؟ با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما مستلزم بررسی سوال مطرح شده جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قضایی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اظهارات شما می‌بایست مدارک و مستندات شما بررسی گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شایسته است که این موضوع را از طریق ارگان مربوطه پیگیری بنمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام خبر_از طریق دادگاه تقاضای درخواست ملاقات بفرمایید