مشاوره حقوقی رایگان - بیمه حوادث و مسئولیت هیئت مدیره ه

عرض سلام. بنده مدیر یک ساختمان 32 واحدی هستم. متأسفانه مالکین تمایلی به پرداخت هزینه بیمه حوادث و مسئولیت هیئت مدیره ساختمان ندارند(چون حقوقی دریافت نمیکنم که خودم بیمه مسئولیت رو انجام بدم). میتونم برای اینکه از بنده سلب مسئولیت بشه از همشون امضا بگیرم مبنی بر اینکه خودشون تمایلی به بیمه نداشتن و درصورت بروز حادثه بنده هیچ گونه مسئولیتی ندارم؟ آیا با این امضا گرفتن از بنده در این زمینه سلب مسئولیت میشه؟ ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر تمام مالکین 32 واحد نسبت به امضاء اقدام نمایند در قبال آنها مسئولیتی نخواهید داشت.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هرچه که در قانون تملک آپارتمانها و آیین نامه اجرایی آن نوشته شده را رعایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما به عنوان مدیر ساختمان مسئولیت خواهید داشت