مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام من با خانواده‌ام مشکل برخوردم و میگویند که منع ام میکنند از درس خوندن و تهدیدم میکنند و هیچ کاری رو به خواست خودم نمیتونم انجام بدم و باید بگم دختر هستم بیست سال دارم دانشجو هستم و واقعا به نقطه ای جنون رسیدم من باید چیکار کنم راهی هست که بهم کمک کنید یه کاری کنم

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

شما در سنی هستید که قانونا مستقل می توانید زندگی کنید پس یا با خانواده سازش کنید یا شغل و منزل جدایی برگزینید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به شرایط سنی اگر از نظر مالی مستقل هستید میتوانید زندگی مستقلی داشته باشید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پیشنهاد می‌شود با اورژانس اجتماعی شماره 123 تماس حاصل و مشاوره بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا به کمکتان بیاید 123

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس اقدام کنید