مشاوره حقوقی رایگان - گواهی‌ بکارت

من‌حدود‌10ماهه‌نامزدم‌(عقد)ودارم‌ازهمسرم‌جدامیشم‌وحدود‌1باراونم‌به‌اجبارخودش‌که‌نزاشتم‌نوع‌پردمم‌حلقوی‌وارتجاعیه‌‌‌ازترسم‌یه‌باربه‌پزشک‌ماما‌باتخصص‌مراجعه‌کردم‌گفتن‌سالمه‌ویه‌خراش‌خیییلی‌سطحی‌داری‌وماحدود‌5ماهه‌هیچ‌رابطه‌ای‌نداشتیم‌ومن‌بعدیهماه‌رفتم‌پیش‌ماما‌الان‌داریم‌تفاوقی‌جدامیشیم‌‌‌ایاپزشک‌قانونی‌سخت‌گیری‌شدیدمیکنن‌؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام در جلسه دادگاه ارجاع به پزشکی قانونی میشه جهت صدور گواهی عدم امکان سازش یا حکم طلاق