مشاوره حقوقی رایگان - کدام حکم بنده قابل اجرا است

باسلام.
در بزه ضرب جرح عمدی باچاقو به تحمل هفت ماه شانزده روز حبس تعزیری.
در بزه توهین از طریق الفاظ رکیک به مبلغ صد پنجاه یک میلیون ریال جریمه نقدی در حق صندوق دولت.
در بزه تهدید به تحمل چهل ضربه شلاق تعزیری.به عنوان بیش از میانگین حداقل و حداکثر مجازات قانونی در تعدد محکوم واعلام می دارد.در تعدد جرایم تعزیری مشابه فقط یک مجازات تعیین می گردد ودر تعدد جرایم تعزیری غیر مشابه یا مختلف. مجازات اشد مندرج در دادنامه قابلیت اجرا را دارد .و اگر مجازات اشد به یکی از علل قانونی تقلیل یا تبدیل یا غیر قابل اجرا شود .
مجازات اشد بعدی اجرا می گردد
مجازات من چیست
با تشکر

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

جهت راهنمایی دقیق تر گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
فقط مجازات اشد یعنی مجازات حبس قابل اجرا است

محمود غلامي

جناب آقای محمود غلامي :

در خصوص مجازات‌های غیرمتشابه قاطبه حقوقدانان معتقدند حبس نسبت به مجازات‌های دیگر همچون جزای نقدی یا شلاق صرف نظر از میزان آن نوعاً شد محسوب می‌شود