مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری فحاشی قذف

سلام وقت به خیر درخواست مشاوره حقوقی داشتم در پرونده ی کلاهبرداری که با اخذ طلا و دلار ملکی را قولنامه نمودند که قولنامه با شخص دیگری غیراز فردی که دلار وطلاهارا دریافت کرده بود تنظیم شد وبعد مشخص شد ملک برای یک فرد ثالث مال غیرهست حال نفراول و دوم هم باهم نزاع پیداکرده اند نفر اول میگوید قولنامه بنام من نیست دوم میگوید پول طلاو دلارهارا نفر اول دریافت نموده و مستندات راهم ارائه نموده است شکایت کیفری تنظیم نموده ام و با وکیلی که تنظیم شکایت کرده شکایت حقوقی را فقط از فرد که قولنامه بنامش هست انجام داده ایا میتوانم با لایحه ای فرد اول را نیز بعنوان متهم ثبت کنم چون هدف من اخذ دلار و طلاهایم هست وچون نفر اول جهت پیگیر ام بابت طلاها و دلارهایم توهین تهدید به قتل وقذف کرده متهم وعامل اصلی این فرد بوده که در دادگاه کیفری هردو نفر بعنوان متهم شکایت کرده ام اما وکیل محترم فقط نام نفر دوم را در دادگاه حقوقی بمیان اورده است و اصولا حتما باید دادگاه حقوقی هم شکایت گذاشت درحالیکه کیفری شکایت صورت گرفته سپاسگزارم ازشما

پاسخ ها :

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

توهین و تهدید و قذف و کلاهبرداری را باید با شکوائیه در دادسرا پیگیری کنین ولی در دادگاه حقوقی فقط همون دادخواستی که وکیل محترم شما دادند امکانپذیره