مشاوره حقوقی رایگان - پرونده قدیمی

سلام وقت بخیر
بنده سال 92 شاکی شدم از یک نفر پرونده خیانت در امانت و سرقت از منزلم بود حکم جلب داشتم
نیابت گرفتم ازشهرخودمون بردم تبریز مراحل قانونیش انجام شد تو دادگاه تبریز و دنبال متهم گشتم اما نتونستم پیداش کنم مامور کلانتری گفت اگه دوست داری پرونده را با خودت ببر یا نه که بزار اینجا بمونه من هم گذاشتم داخل کلانتری موند
حالا با گذشت زمان متهم ردش زدم میخوام بدنم چطور باید اقدام کنم
تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و در صورت لزوم تقدیم دعوی حقوقی مناسب می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر میدانید کجاست با اخذ نیابت اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر پرونده نیابت به محل اصلی خود برگشته به شعبه مراجعه ودرخواست جلب دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در همان شهر محل نیابت است از همان شهر ادامه دهید در غیر اینصورت ابتدا پرونده از محل نیابت به شعبه اصلی بایستی ارجاع داده شود تا بتوانید متهم را دستگیر نمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شعبه مراجعه ودرخواست جلب دهید