مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از طریق پلیس فتا

سلام ممنون از وقتتون..
من با همسرم حدود 8 ماه پیش در دوران عقدبستگی به مشکل خوردیم و قرار بر جدایی شد،من از ایشون خواهش کردم به خانواده م نگن باکره نیستم و باهاش رابطه داشتم چون مشکل واسم پیش میاد،بعدا توی پروسه ی طلاق ایشون با پیام به من و خانواده م توهین و فحاشی کردن و تهدید به اینکه همه چیز رو از دوستی چندساله تا همون موضوع به خانوادت میگم
من اونموقع شکایت نکردم چون از شر و فضای دادگاه میترسیدم
دیروز توی موضوع الزام به تمکین و بازدید از منزل وقتی کارشناس خارج شدن ایشون دوباره همون فحش ها رو دادن و گفت هیچ غلطی نمیتونی بکنی (شهود ندارم)
الان میخوام با استناد به همون پیام ها شکایت کنم و اصل پیام ها موجود هست ( هم مسیج هم فضای مجازی ) هنوز،گوشی من خراب هست و تا ارجاع به دادگاه قضایی و دستور پیگیری فتا ممکن هست دیگه کارنکنه
سریعترین راه برای طرح شکایت و ثبت اصالت اسکرین شات چیه؟
پلیس فتا حضوری بدون ثبت شکایت در دفتر الکترونیک پیگیری میکنن؟!

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی شکوائیه توهین و تهدید را مطرح نمایید
و از پیام ها اسکرین شات بگیرید و به پیام ها استناد نمایید
و درخواست استعلام از ‌مخابرات را نمایید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

تا یک سال از وقوع جرم فرصت شکایت دارید اگر از طریق اپلیکیشن های خارجی پیام رد و بدل شده، با ارجاع قاضی به فتا بازیابی می شود ولی قبلش گوشی را درست کن بدون حذف حافظه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا هنگامی که شکوائیه از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت نرسد و دستور مقام قضایی در این ارتباط صادر نشود پلیس فتا وارد عمل نخواهد شد‌.