مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تنظیم سند ملک به دلیل قابل تفکیک نبودن سند ملک از پارکینگ

سلام و وقت بخیر، ما ملکی را بدون پارکینگ خریداری کردیم، زیرا صاحب ملک گفت که قصد تجاری سازی پارکینگ را دارد و ماده 100 آن را گرفته است. پول خانه را پرداخت کردیم(جز 200 میلیون که باید موقع سند زدن می پرداختیم) و خانه را به ما تحویل دادند و قرار شد که ماه بعد سند بزنند. اما صاحب ملک به بهانه های مختلف از سند زدن امتناع کرد و در نهایت گفت که قادر به سند زدن نیست زیرا سند ملک از پارکینگ تفکیک نشده است و کارهای تجاری سازی پارکینگ درست نشده، و گفتند که شکایت هم کنید نهایتا من هزینه خانه را با مقداری ضرر و زیان به شما برمیگردانم و خانه را دوباره پس می گیرم چون سند قابل تفکیک نیست.
ما شکایت ثبت کردیم و عدم حضور گرفتیم و... ولی هزینه این خانه در هنگام خرید 1 میلیارد و 900 بوده ولی الان دارد بالاتر می رود و فعلا ارزش آن بالغ بر 2 میلیارد و 500 هست، چه برسد به زمان تاریخ دادگاه که مهر1403 هست و تا آن موقع، ما خیلی ضرر می کنیم. چه راه حلی وجود دارد؟ آیا دادگاه رای به سند زدن می دهد؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بله ممکنه منتها نیاز به توضیحات و بررسی بیشتر است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تصمیم و تشخیص دادگاه ملاک عمل و قابل پیش بینی نیست. مفاد قرارداد فی مابین می‌بایست از سوی طرفین انجام دهند.