مشاوره حقوقی رایگان - پرونده حقوقی معامله خودرو

حسن و علی برادر هستند ایشان در حضور پدر و عموی خود خودرویی را که متعلق به حسن است به عقد بیع به علی انتقال می‌دهند و شرط می‌شود که ثمن قرارداد در طی سه قسط دو ماهه پرداخت شود در غیر این صورت معامله فسخ می‌گردد اما علی دو روز بعد از انعقاد این قرارداد شفاهی خودرو را به کمال انتقال می‌دهد حال بعد از 6 ماه چون حسن هیچ مبلغی توسط خریدار به او پرداخت نشده است چه اقدامات حقوقی جهت ایفای حقوق خود می‌تواند انجام دهد؟
اگر کمال جهت احقاق حقوق خود و انتقال سند اقدام بخواهد نماید چه مشاوره‌ای به او می‌دهید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فروشنده اگر حق فسخ خود را اسقاط نکرده باشد می تواند با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام و سپس دادخواست تایید فسخ و استرداد مبیع بدهد.