مشاوره حقوقی رایگان - ایا مرتکب جرمی شده ام

سلام وقت بخیر. خدمت وکلای محترم خواستم بدونم اگر دیواری که مزاحم ورود من به ملکم هست و حکم اجرای احکام برای تخریبش دارم بدلیل عدم همکاری کلانتری خودم تخریب کردم الان طرف شکایت کرده چگونه میتونم ازخ ودم دفاع کنم؟ ایامن جرمی مرتکب شده ام که بدون حضورکلانتری تخریب کردم ومجازاتی دارد؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، حکم‌ توسط مامورین اجرا باید اجرا شود لکن میتوانید با استناد به رای صادره و محکومیت طرف مقابل، عدم سو نیت خود را اثبات کنید