مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت ملک با قولنامه عادی

باسلام خدمت اساتید بزرگوار من سال 89قبل ازازدواج منزلی خریدم وبعدازچندماه ازدواج کردم که با به درخواست همسرم این ملک رافروختم ودرمنطقه دیگری خانه خریدم الآن حدود10ماه هست که همسرم فوت کردن وخاواده ایشان مدعی هستند که مدارک من جعلی هست ومنزل متعلق به همسرم بوده البته من تمام مدارک خانه اززمانی که زمین بوده تاالان همه رادارم فقط تعدادی ازقولنامه ها قولنامه من به صورت دست نویس هست ومهربنگاه نداردولی قولنامه فروش منزل قبلی که باپولش این منزل روخریدم چکهایی که به نام خودم بوده وپولی که ازحساب من پرداخت شده همه موجود هست آیا بااین وجود میتونن برای من مشکلی ایجاد کنند باتشکر فراوان

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

با مدارکی که وجود دارد میتوانید از خود دفاع نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر دلیل و مدرکی نداشته باشند ادعایشان رد میشود

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، هر کس هر ادعایی میکند باید بتواند آن را اثبات کند، اگر به صرف ادعاست، خیر