مشاوره حقوقی رایگان - دستکوب بودن شماره موتور

سلام وخسته نباشید بنده یک ماه پیش یک خودرو آذرا 2007خریدم قولنامه بین خودمون نوشتیم داخل قولنامه ذکر کردم که موتور به شرط فابریک است حالا ما رفتم برای تعویض پلاک میگه موتور تعویضی هست پلاک نمیشه زنگ زدم به صاحب ماشین گفتم من ماشین نمیخوام فسخ کن پول من بده میگه دست من فابریک بوده شاید دست خودت تعویض شدمن پول خرج کردم ندارم بدم من ماشینو نمیخوام باید چکار کنم ی راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام ابتدا اظهارنامه فسخ دهید سپس دادخواست فسخ مبتنی بر قرارداد دهید قبل از آن هم تامین دلیل مبنی بر فابریک نبودن بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست تامین دلیل انجام دهید در صورتی که اثبات شود چه زمانی این تغییر انجام داده می‌توانیدادعای خود را اثبات نمایید