مشاوره حقوقی رایگان - تعهدات قبل از گرفتن وکیل و نحوه فسخ قرارداد

سلام من در یک پرونده کلاهبرداری وکیل گرفتم که مبلغ 120 میلیون تومان( بدون قسط یا هیچ چیزی) اول کار باید بهشون بدم و 25 درصد هم مشخص کردن آخر کار باید از روی کل مبلغ دریافتی بگیرن از بنده که متن کامل این قرار داد که در ثنا قسمت شرایط پرداخت ذکر کردن رو میزارم براتون:

(موكل متعهد است مبلغ 120 ميليون تومان بعنوان حق الوكاله در اثناء كار بپردازد و پس از اخذ نتيجه در خصوص هر پرونده به ميزان 25 درصد از ارزش و بهاي محكوم به احتمالي را بعنوان حق الوكاله بپردازد.)

سوال من اینه:

من اگه یک ماه دیگه بخوام با طرف روبرو سازش کنم و پرونده رو رضایت بدم و وکیل توی این یک ماه کاری نکرده بجز یکبار حضور در دادگاه چطور میتونم رفع کنم؟

هیچ مورد فسخ هم وجود نداره در قرارداد ...

25 درصد آخر رو فقط زمانی که قانونی بخوام پیش ببرم باید پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق بند 18 از شرایط قرارداد وکالت‌نامه الکترونیکی، حتی در صورت صلح و سازش نیز بایستی کلیه حق‌الوکاله(120/000/000 تومان) پرداخت گردد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بعد از اولین اقدام وکیل تمام حق الوکاله را باید پرداخت کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با وکیل مصالحه نمایید، زیرا در عقد وکالت ذکر شده در صورت سازش، کل حق الوکاله اخذ میگردد