مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

با سلام خدمت اساتید گرامی
ما سال 60 ملکی خریدیم که دارای خانه و مغازه میباشد؛ موقع خرید مغازه به سرقفلی و شغل ساندویچی واگذار شده بود ؛ صاحب سرقفلی سال 62 سرقفلی ساندویچی را با رضایت ما به شخص دیگری واگذار کرد تا سال 88 که دوباره سرقفلی مغازه به شخص دیگری با رضایت ما واگذار شد؛ سال 99 صاحب سرقفلی فوت شدن که تا سال 1402 مغازه بسته بود، سال 1402 وراث آمدن که مغازه را فروختیم و مبایعه نامه تنظیم شده و نیاز به رضایت شما هست : من هم گفتم مغازه را خودمان نیاز داریم و مبلغی که فروختند خودمان برمیداریم که وراث گفتن ما فروختیم نمیشود باطل کنیم و بعد از چند وقت بنده خدایی آمد و مغازه را باز کرد و شغل میوه فروشی با ادعای این که مغازه را من خریدم و به دروغ میگوید شما شفاها رضایت دادید ؛ میخواهم بدونم اگر بنده شکایت بکنم حکم دادگاه چی میتونه باشد و آیا اگر شکایت کنم راهی به جایی میرسونم؟

از توجه شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قرارداد شما مشمول قانون موجر و مستاجر 56 است
طبق قانون موجر و مستاجر ، مستاجر سرقفلی بدون موافقت موجر حق انتقال سرقفلی به شخص ثالث را نخواهند داشت
و اگر مستاجر بدون موافقت موجر ، حق سرقفلی را به شخص ثالث منتقل نماید با شرایط خاصی امکان فسخ و تخلیه وجود خواهد داشت
و ...