مشاوره حقوقی رایگان - قطع بیمه بیکاری همسر

سلاو وقت بخیر همسربنده به علت بیکار شدن از بیمه بیکاری استفاده میکنه چند وقتی هم هست تو مغازه به من کمک میکنه هم اینکه بیکار نباشه و هم اینکه من به کارهای دیگه برسم ولی این ماه حقوق واریز نشد پیگیر شدیم گفتن چون تو مغازه کار میکنه و بارزس امده دیده و گزارش کرده دیگه بیمه بیکاری به ایشان تعلق نمیگیره خواستم بدونم راهی هست که بشه اعتراض کرد و دوباره بتونه مستمری بیمه بیکارش برقرار بشه؟ ممنونم از شما

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید