مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام خاهرمن از یه آقایی مبلغ یک میلیارد و هفتصد میلیون و یک نفر دیگه مبلغ پانصد میلیون تومان گرفته که به صورت ربا هم بوده حال باتوجه به عدم توانایی پرداخت اعسار چگونه است
ایشون کارمند بهداشت هستند

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر ربا گرفته یا داده مرتکب جرم شده است مگر اثبات کندکه مضطربوده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ربا بوده که جرم و حبس دارد در غیر این صورت می‌توانند اعسار بدهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بعد از صدور حکم قطعی ، محکوم علیه باید دادخواست اعسار از محکوم به را اقامه نماید
و در صورت قبول اعسار ایشان ، مبلغ محکوم به اقساط خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای خواهر شما پیش‌قسط و اقساط تعیین خواهد شد.