مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده

با سلام
یک ملک مسکونی به مزایده رفته از 6 نفر وراث 5 نفر از آنها در مزایده شرکت می کنند روز مزایده دادورز پس از اعلام قیمت پایه از آن ها میخواهد قیمت پیشنهادی خود را روی برگه نوشته و تحویل دهند که 5 نفر این کار رو میکنند سپس دادورز برگه ها رو باز کرده و قیمت ها را میخواند و بالاترین قیمت را به عنوان برنده اعلام می کند و دیگر ختم جلسه مزایده اعلام میشود و همه امضا میکنند .حال یکی از وراث که برنده نشده بعد از 2 ماه از اعلام برنده مزایده رفته با عنوان ابطال مزایده شکایت حقوقی کرده با این عنوان که دادورز در روز مزایده با این روشش که قیمت ها رو گفته روی برگه بنویسند بدهند بهش تا بعد همه رو یک جا باز کند بخوند و اجازه نداده شاکیش قیمت بالاتری اعلام کند این روشش مانع شده تا کسی قیمت بالاتری بگوید
حالا شکایت ایشون برای ابطال مزایده با توجه به دلیلشون درسته ؟
طریقه کار دادورز در روز مزایده درست بوده؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
خود ایشان می توانست در جلسه مزایده قیمت بالاتری را اعلام نماید که قیمت بالاتر اعلام نکرده است پس دیگر نمی تواند مدعی گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت در کل یک حق است، لذا در صورتی بی اساس باشد رد میشود