مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام‌.من راننده تاکسی اینترنتی هستم.از داخل ماشینم یک گرم و ده سانت شیشه پیدا کردم نه فروشندم نه مصرف کننده.سابقه ام ندارم دررابطه با مواد.میخواستم بدون جرم آن چی هست؟
تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجازات حبس تعیین می شود و امکان تعلیق اجرای مجازات نیز وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حبس دارد
از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا برسی کنیم ببینیم مشمول شرایط تخفیف مجازات خواهید شد یا خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا حکم به جریمه نقدی صادر خواهد شد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام حبس _بهتراست وکیل بگیرید تا اثبات کنید شما مقصر نبودید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اثبات جرم حمل مواد مخدر شیشه ، مجازات حبس و شلاق و جزانقدی خواهد داشت
و میزان مجازات با توجه به دفاعیات متهم و شرایط متهم تعیین خواهد شد
شما باید اثبات نمایید که مواد مخدر متعلق به شما نبوده است و شما هیچ علم و اطلاعی از مواد نداشته اید
و ..

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات این عمل حبس می‌باشد لیکن اگر مواد در خودرو شما توسط مأمورین کشف شده است و متهم شده‌اید از خود به دفاع بپردازید و عنوان نمائید که این مواد متعلق به شما نیست و متعلق به یکی از مسافران شما می‌باشد تا از جرم انتسابی تبرئه شوید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مجازات حبس وجزای نقدی دارد بستگی به دفاعیات شما نیز دارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

بل سلام و احترام، مطابق ماده 8 قانون مبارزه با مواد مخدر اگر کسی مت آمفتامین (شیشه) را حمل کند، چنانچه میزان این مواد 1 تا 5 سانتی گرم باشد، مرتکب به جزای نقدی 15 میلیون ریال تا 35 میلیون ریال و 20 تا 50 ضربه شلاق محکوم خواهد شد.
و چنانچه میزان مواد مخدری که حمل شده ‌است، بیش ‌از 5 سانتی گرم تا 1 گرم باشد، مطابق قانون جدید مجازات حمل مواد مخدر شیشه، مرتکب به جزای نقدی 30 تا 90 میلیون ریال و تا 70 ضربه شلاق محکوم می‌شود.

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بهتر است به جای اینکه به دنبال مجازات باشید ، به دنبال رفع اتهام از خود باشید. حتما با وکیل مشورت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وکیل بگیرید تا اثبات کنید شما مقصر نبودید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ثابت شود حامل وتوزیع کننده مواد می باشید به حبس یا حزای نقدی محکوم خواهید شد