مشاوره حقوقی رایگان - کارت ایثارگری

باسلام پدرم 28ماه خدمت وظیفه اش رو تو منطقه جنگی بوده.اما تو کارت ایثارش زدن 17ماه و 10 روز.
در حال حاضر راننده تاکسی هست و بیمه تامین اجتماعی دارد
حالا چندسوال دارم از حضورتون:
1-آیا حقوق ایثارگری به او تعلق میگیرد؟ از کجا باید اقدام و پیگیری کنیم؟
2_آیا قانون معافیت خلافی کمیسیون ماده 100 شهرداری و دریافت رایگان انشعاب آب و برق و گاز شامل حالش میشه؟
3_از کجا باید اقدام و پیگیری کنیم و معرفی نامه بگیریم برای شهرداری؟
4_ کارت ایثارگری مزیتی برای سابقه بیمه تامین اجتماعی داره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر چون شغل دارد
خیر فقط برای جانبازان
جایی ندارد
فقط به درد سربازی فرزند و استخدام وی میخورد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام به بنیاد شهید وامور ایثارگران شهرتان_خیر _از بنبادشهید_خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر از طریق اداره بنیاد شهید و امورایثارگران شهر مربوطه پیگیری شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طريق بنیاد مربوطه شرایط را بررسی کنید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا بالای ششماه تعلق میگیرد چنین مزایایی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید امور ایثارگران و جانبازان و تامین اجتماعی باید موضوع را پیگیری کنیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر از جایی حقوق دریافت نمی‌نمایند می‌توانند بابت مستمری اقدام کنندمی‌بایست از بنیاد شهید پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به امور ایثارگران مراجعه و درخواست بدهید و پیگیری نمایید