مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و فحاشی در اینستاگرام

سلام خسته نباشید
چند روز پیش یه نفر با پیج فیک به من پیام داد و راجب نامزدم شروع به تهمت زدن راجب خیانت نامزدم نسبت به من و به نامزدم تهمت زده که توی مسافرتی که بوده شب ها باهاش بوده و با فحاشی هم به خودم و نامزدم شروع کرد به پیام دادن به من و با فحاشی نسبت به مادرم و تهدید من گفته بود که باید نامزدت رو ولی نکنی
من هم چون قضیه ناموسم بود اون لحظه عصبانی شده بودم فحاشی کردم بهش
تمام اسکرین شات های فحاشی و تهمت ها رو هم دارم و اینکه اون فرد اول به من پیام داد
امروز رفتم ازش شکایت کردم میخواستم ببینم احتمال پیدا شدن این فرد چقدر هست و چقدر مجازات داره
من هم که عصبانی شده بودم و فحاشی کرده بودم هم مجرم حساب میشم توی این پرونده یا خیر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. متاسفانه نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما