مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام
من در پرونده ای به کلاهبرداری محکوم شدم و مبلغ و جزای نقدی رو طی 48 ساعت پرداخت کردم
الان شاکی دادگاه حقوقی شکایت کرده تاخیر تادیه خواسته و خسارت دادرسی آیا این امکان برای شاکی هست با توجه به اینکه من بدون تاخیری رد مال کردم و جزای نقدی رو دادم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
منشأ پرداخت و بدهی شما بایستی مشخص شود.
فی‌المثل اگر بر مبنای چک، پرداختی داشته‌اید شاکی می‌تواند از زمان سررسید چک، خسارت تأخیر تأدیه را مطالبه نماید.