مشاوره حقوقی رایگان - حکم بر محکومیت خوانده

سلام، من از یکی که از من کلاهبرداری کرده بود شکایت کردم حالا رفته شهرستان طرف و این متن رو قاضی رای داده. چی کار باید کنم؟ خودشون پول رو برام واریز میکنند؟
نظر به این كه خوانده در جلسه رسیدگي حاضر نشده و لایحه دفاعیه به شورا ارائه ننموده است و نیز
دلیل و مدرک موجه و موثري كه دال بر برائت ذمه خویش باشد به شورا ارائه نكرده است و نیز ادعاي خواهان مصون
از تعرض خوانده مانده است دعوي خواهان را وارد دانسته و مستندا به ماده 198و519 قانون آیین دادرسی مدنی حكم
بر محكومیت خوانده به پرداخت مبلغ 13/000/000 ریال از بابت اصل خواسته و مبلغ 857/500 ریال هزینه دادرسي
وخسارت تاخیر تادیه از تاریخ1402/05/31 تا زمان پرداخت بدهی در حق خواهان صادر و اعالم مي گردد . راي صادره
غیابي بوده وظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ قابل واخواهي در این شعبه و پس از انقضا مهلت واخواهي ظرف بیست
روز قابل تجدیدنظرخواهی در دادگاه عمومي شهرستان پارس آباد مي باشد .

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی منتظر بمانید تا رأی قطعی شود و سپس تقاضای صدور اجرائیه دهید و عملیات اجرایی را پیگیری نمائید.