مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

با سلام
بنده در یک دعوی کیفری برنده شدم و متهم به کلاهبرداری به زندان و رد مال محکوم شده.با توجه به گذشت زمان و بی ارزش شدن واحد پول قصد دارم دادخواست جدید بدم برای خسارت تاخیر و تادیه. منتهی متهم به قید وثیقه آزاد و فراری هست . آیا این امکان وجود داره که در صورت اراِیه دادخواست تاخیر تادیه، از محل فروش وثیقه اصل پول و خسارت تاخیر رو به من بدهند؟؟ (چون عرض کردم ایشون متواری هست و دارایی منقول دیگری ندارد و از هیچ راه دیگه ای نمیشه خسارت تاخیر رو ازش گرفت)
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وثیقه بابت مرخصی گرفته شده و اصولا امکان ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیر این پروسه حقوقی است ربطی به پرونده کیفری ندارد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام به وثیقه ارتباطی ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر آن یک دادخواست دیگر می‌باشد و آن ضمانت برای موضوع دیگری گذاشته شده است