مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ازدواج مجدد

باسلام خدمت بزرگواران عزیز
ببخشیدمن دوتاسوال دارم
اولی اینکه همسربنده دوبارتاالان درخواست ازدواج مجدد دادند وهر دو بار رد شده که باردوم دردادگاه تجدیدنظرپرونده بسته شد
میخوام بدونم آیاایشون میتونن دوباره درخواست ازدواج مجدد بدهند؟
تاچندبارمیتونن اینکارانجام بدهند؟
وسوال دومم اینه که
دردادگاه تجدیدنظراستان که جلسه گذاشتن برامون قرارشدبرگردیم به زندگی مشترک ولی همسرم بهونه می آورد که پرونده مهریه روببندبعدمیام دنبالت ولی من چون بهش اعتمادندارم نمیتونم پرونده روببندم
الان من میتونم اظهارنامه ای بفرستم برای ایشون تابیاددنبالم که بعد بنده رو مقصرندونه؟
چون توی هردادگاه که اومده میگه خانمم نمیاد ولی من دوست دارم برگردم به زندگی خودش بهونه میاره الان من چکارکنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانم مجدد درخواست دهندتعداد ندارد چون اعتبار امر مختوم ندارد

با سلام شما می‌توانید بفرمایید که قصد تمکین دارید همسر نمی‌تواند اجبار نماید که مهریه خود را ببخشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لزومی ندارد که حتماً مهریه خود را ببخشید لیکن می‌توانید بطور موقت از مطالبه آن دست بردارید تا همسر شما برای ادامه زندگی مشترک رغبت داشته باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا صد بار
دادخواست نفقه یا شکایت ترک انفاق
یا خودت برو سرخونه زندگیت در بزن اگر باز نکرد به همسایه ها و 110 زنگ بزن

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما برای تقدیم دادخواست ازدواج مجدد محدودیتی وجود ندارد در خصوص قسمت دوم سوال بله شما می‌توانید اظهارنامه ارسال نمایید جهت تهیه مسکن مستقل

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام در صورت عدم تمکین میتوانند درخواست دهند محدودیتی ندارد بله شما اظهارنامه بفرستید و در صورت امکان به منزل مراجعه کنید و اگر مانع شدند با 110 تماس بگیرید تا صورتجلسه شود

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

سلام بله می‌تواند هر چند بار که بخواد دادخواست ازدواج مجدد بدهبابت سوال دوم، بله باید اظهار نامه بفرستید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سوال اول اینکه محدودیت تعداد ندارد
دوم بله

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

بله میتوانند مجدد دادخواست ازدواج دهند
بله اظهارنامه دهید

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
درخواست ازدواج مجدد مرتبط با وضع حال شخص درخواست کننده دارد و قابل طرح مجدد خواهد بود .
در خصوص تمایل شما به ادامه زندگی مشترک درخواست خود را طی اظهار نامه ای به زوج اعلام دارید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان اقامه دادخواست مجدد وجود دارد
بله اظهارنامه ارسال نمایید
مهریه خود را نبخشید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

سلام
در مورد ازدواج مجدد میتونه دوباره دادخواست بده اما در مورد اینکه شما رو به زندگی برگردونه بله میتونید اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر شرایط تغییر نکرده باشد میتوانید ایراد تامین دعوای واهی را مطرح نمایید
محدودیتی در طرح نیست و اگر سبب مهیا شود ممکن است مورد موافقت قرار گیرد

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
درخواست ازدواج مجدد محدودیت نداره، بعدا هم میتونن با دلایل جدید بدن
شما اظهارنامه بدین که آمادگی استمرار زندگی مشترک دارین، مسکن مناسب برای سکونت شما تهیه کنند تا زندگی مشترک را ادامه بدین

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

محدودیتی ندارد
بله حتما ارسال نمایید
و شخصا هم می توانید مراجعه نمایید در صورتیکه راه ندادند 110 تماس بگیرید