مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلای فروخته شده

سلام وقتتون بخیر ... آیا زن میتواند طلاهایش را که به دلیل مخارج زندگی فروخته است با این شرط که مرد بعدا به او پس بدهد و فاکتور های آن در دسترس است در صورت درخواست طلاق به دلیل ازدواج مجدد مرد از او بگیرد؟ آیا فرزندان میتوانند برای اثبات این موضوع شهادت بدهند؟

پاسخ ها :

حیدر تری زنگنه

حیدر تری زنگنه :

استان :

بستگی به شرایط و اوضاع و احوال مسلم قضیه دارد . جهت مشاوره تلفنی با این شماره تماس بگیرید 09163177985

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بله می توانید دادخواست بدهید اما نتیجه قطعی در دادگاه مشخص می شود