مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک و وکالت

باسلام و خسته نباشید .من یک خانمم و یک ماه پیش یک پارس خریدم و از فروشنده وکالت دوماه گرفتم و وقتی رفتم واسه تعویض پلاک متوجه شدم موتور تعویض شده و من نمیتونم تعویض پلاک انجام بدم و حالا با اینکه من باید شاکی باشم فروشنده به دلایل شخصی میخواد توقیف پلاک بزنه.آیا تا زمانی تاریخ وکالت من تموم نشده فروشنده میتونه توقیف پلاک بزنه ؟؟؟من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

ابتدا اظهارنامه جهت بطلان معامله و استرداد ثمن معامله به فروشنده ابلاغ نمائید، در صورت استنکاف دادخواست بدهید،

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بله و اگر مستحق نباشد باید اجرت المثل ایام توقیف را بدهد ضمنا اگر فسخ را رسما اظهار نکنید باید بعد از مشورت با راهور در خصوص استعلام فنی و سرقتی نبودن موتور، دادخواست الزام به تنظیم وکالت را بعد از انقضای مدت طرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

قبلا پاسخ داده ام
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید