مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص موتور سیکلت

موتورمو گرفتن بامشروب راکب شخص دیگه بود قاضی‌ هم برکه آزادی موتورمو داده کلانتریم تیک ترخیص زده ستاد ترخیص م باید راکب باشه دسترسی ندارم چجوری اقدام کنم

پاسخ ها :

محسن قربانی

محسن قربانی :

مجدد به شعبه رجوع کرده و از قاضی دستور دیگری مبنی بر تحویل موتور به مالک بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم به شعبه مربوطه مراجعه و تقاضای صدور نامه ترخیص از جانب مالک را داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شعبه مربوطه به نحو حضوری پیگیری نمائید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

به شعبه مراجعه وازقاضی دستور دیگری بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق شعبه محترم دستور دیگری بگیرید