مشاوره حقوقی رایگان - با سلام عدم ثبت سابقه بسیج در کارت ایثار

با سلام مدت حضور من در جبهه بصورت بسیجی در کارت ایثار ثبت نشده و می گویند فراموش کردیم وفقط دوران سربازی من ثبت شده مدت دو سال هست که می گویند سایت باز نمیشه الله اعلم الان این سابقه را بصورت الکترونی سازمان باز نشستگی برای اعمال در حکم حقوق لازم داردلطفا راهنمایی بفرمایید برای رفع مشکل چکار ی انجام دهم در ضمن تمام مدارک حضور در جبهه کامل و مشکلی ندارد

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. به معاونت نیروی انسانی سپاه محل اعزام به جبهه مراجعه کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع مطروحه را از طریق مرجع مربوطه پیگیری بفرمائید.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام به محل پرونده جبههتان مراجعه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق معاونت نیروی محترم انسانی سپاه پیگیری کند