مشاوره حقوقی رایگان - کارت ایثارگری پدر فوت شده

سلام.. پدر من دو سال خدمت سربازی که رفتن 6 ماه اضافه تر وایسادن و اون 6 ماه تو دوران جنگ بود
الان تو کارت پایان خدمتشون زدن 6 ماه حضور در جبهه اما کارت ایثارگری ندارن و فوت شدن.چطور باید پیگیر شد برای دریافت کارت ایثارگری؟

پاسخ ها :

محمدجواد قنبریها

جناب آقای محمدجواد قنبریها :

سلام
با بت 6 ماه کارت ایثارگری صادر نمی شود و باید بیش از 12 ماه حضور داوطلبانه در جبهه داشته باشند . می توانید به ارگان مربوطه مراجعه کنید . و با شماره 33118-026 جهت مشاوره حقوقی تماس بگیرید .