مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ایثارگری

سلام و عرض ادب خدمت مشاوران حقوقی
اینجانب همسر جانباز متوفی و قیم فرزند خود می باشم با توجه به اشتغال در آموزش و پرورش می خواهم بدانم آیا بند ایثارگری در حکم کارگزینی بعد از فوت جانباز شامل همسر آنها می شود یا نه؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام خیر_به بنیاد شهید مراجعه کنید

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
بلی، در شرایطی بند ایثارگری در حکم کارگزینی بعد از فوت جانباز شامل همسر ایشان نیز می‌شود.

طبق ماده 69 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، مصوب 1391، خانواده ایثارگران از جمله همسر جانباز، مشمول خدمات و امتیازات این قانون پس از فوت جانباز می‌شوند.

نحوه اعمال بند ایثارگری در حکم کارگزینی همسر جانباز:
لطفا جهت راهنمایی بیشتر وقت مشاوره بگیرید تا یکسری ابهامات برای بنده برطرف شود و بتوانم کامل خدمتتان مشاوره ارائه نمایم

مزایای اعمال بند ایثارگری برای همسر جانباز شاغل در آموزش و پرورش:

**استفاده از سهمیه ایثارگران در آزمون استخدامی و انتقال و جابجایی
**اولویت در ارتقا و تبدیل وضعیت
**استفاده از مرخصی استعلاجی با حقوق کامل
**معافیت از پرداخت حق بیمه بازنشستگی به میزان 25 درصد

توجه:

در صورت ازدواج مجدد همسر جانباز، بند ایثارگری از حکم کارگزینی وی حذف خواهد شد.
فرزندان جانباز نیز در شرایطی می‌توانند از مزایای بند ایثارگری استفاده کنند.