مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب توسط دادگستری

سلام ...من رشت زندگی میکنم امروز صبح از حساب شخصی من .... ریال برداشت شد ... ساعت 9 صبح به بانک مراجعه کردم به من گفتن دادگستری کل تهران از حسابتون برداشت کردند من چطوری باید متوجه بشوم واسه چی از حسابم برداشت کردن .تو سامانه ثنا هم رفتم و هیچ ابلاغیه ای نداشتم .

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام با شعبه ا دادگاهی که کسر کرده تماس بگیرید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

نامه برداشت از حساب نزد بانک میباشد رونوشت بگیرید و به دادگستری تهران مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حضورأ به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام باید نامه ارائه شده بانک را رویت وشماره پرونده را بردارید بعد پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضورا از مرجع توقیف کننده موضوع را پیگیری کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید از بانک نامه بگیرید و به صورت حضوری به شعبه برداشت کننده از حساب مراجعه کنید.

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
با توجه به اینکه از حسابتان در ایران بدون اطلاع شما برداشت شده و مدعی هستید که ابلاغیه‌ای در سامانه ثنا دریافت نکرده‌اید، برای پیگیری و احقاق حقوق خود می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

اقدامات اولیه:

اطلاعات دقیق برداشت را جمع آوری کنید:
تاریخ و ساعت دقیق برداشت
مبلغ دقیق برداشت شده
مرجعی که از حساب شما برداشت کرده است (در این مورد، دادگستری کل تهران)
شماره حساب بانکی که از آن برداشت شده است

به شعبه بانک خود مراجعه کنید:
با ارائه مدارک شناسایی و مستندات مربوط به برداشت غیرمجاز، از بانک خود پرینت تراکنش را دریافت کنید.
درخواست کتبی مبنی بر اعلام مغایرت با تراکنش را به بانک ارائه دهید.
از بانک بخواهید که تراکنش را مسدود کند تا از برداشت‌های بیشتر از حسابتان جلوگیری شود.

اقدامات قانونی:

به دادگستری کل تهران مراجعه کنید:
با در دست داشتن مدارک مربوط به برداشت غیرمجاز، به دادگستری کل تهران مراجعه کنید و نسبت به برداشت غیرقانونی از حسابتان شکایت طرح کنید.
توضیح دهید که از حسابتان بدون اطلاع شما و بدون هیچ‌گونه ابلاغیه قضایی برداشت شده است.
مدارک و مستندات مربوط به برداشت غیرمجاز، از جمله پرینت تراکنش و درخواست کتبی ارائه شده به بانک را ارائه دهید.

از یک وکیل متخصص کمک بگیرید:
مشورت با یک وکیل متخصص در امور بانکی و قضایی می‌تواند به شما در روند پیگیری حقوقتان کمک کند.
وکیل می‌تواند در تنظیم شکواییه، ارائه لایحه دفاعیه و پیگیری پرونده در مراجع قضایی به شما یاری رساند درصورت نیاز وقت مشاوره بگیرید.

نکات مهم:

حفظ آرامش و صبر در این فرایند بسیار مهم است.
تمامی مدارک و مستندات مربوط به برداشت غیرمجاز را به دقت جمع آوری و نگهداری کنید.
در اسرع وقت نسبت به طرح شکایت در مراجع قانونی اقدام کنید.
در صورت نیاز، از کمک وکیل متخصص برای پیگیری حقوق خود استفاده کنید.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام به مرجع قضایی مذکور مراجعه نماید