مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اضافه کاری توسط کارفرما

چند سال دریک مغازه کار کردم و ماهانه نزدیک 75ساعت اضافه کاری داشتم و کسبه و همسایه نزدیک به مغازه شاهد بودن ولی کارفرما از دادن اضافه کاری امتناع میکند و وزارت کار هم مدرک مستند میخواهد ضمنا بیمه هم بودم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما برای اینکه بتوانید از اداره کار پیگیری کنید باید یا قرارداد داشته باشید و یا شاهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به شهادت شهود استناد نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیأت حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، مدارک و مستندات ورود و خروج در خارج از ساعات کاری معمول را میبایست ارایه دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اثبات‌اضافه کاری می توانید از طریق اداره کار حقوق خود را مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار اقدام نمائید و به شهادت شهود استناد بنمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می‌توانید به شهادت شهود استناد نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دفاتر پیشخوان دولت در سامانه جامع اداره کار علیه کارفرما دعوی مطالبه حق و حقوق نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان استناد به سعادت شهود و تحقیقات محلی از همسایگان وجود دارد.