مشاوره حقوقی رایگان - حادثه محل کار و بازنشستگی

باسلام و خسته نباشید. 23سال سابقه کار دارم در شرکت ... با توجه به سختی کار هنوز بازنشسته نشدم 2بار حادثه دیدم و بیماری آسم و اریتمی قلبی گرفتم‌ از چه تبصره و ماده قانون وزارت کار ابتدا برای جابجایی و بعد بازنشستگی استفاده کنم؟ باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق بیمه و مرجع اداره کار موضوع را پیگیری نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به استناد مدارک پزشکی درخواست رسیدگی در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی مطرح نمایید .

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم سختی کار یک برابرانی محاسبه خواهد شد می‌توانید مدارک پزشکی خود را ارائه و تقاضای بازنشستگی کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر کل 23 سال در شغل سخت و زیان آور مشغول بودی و در سیستم تامین اجتماعی ثبت شده الان 34/5 سال سابقه داری و میتونی درخواست بازنشستگی بدهی