مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سایت شرط بندی

سلام
بنده بخاطر عدم اطلاع تو سایت شرطیندی ثبت نام کردم و نزدیک پانصد میلیون تو این سایت پول از دیت دادم
الان پولهام که واریز کردم هربار به یک شماره کارت مختلف واریز شده ولی بهرحال میشه پرینت گرفت و دید بکجا و بحساب کی واریز شده.
حالا سوالم اولا میتونم به کلاه برداری سایت شهادت بدم و ثابت کنم که این کار حتی قمار هم نیست ، کاملا کلاه‌برداریه.
الان از پلیس فتا اقدام کنم میتونم بجائی برسم؟
لطفا بفرمائین اصلا کسی موفق شده پولشو پس بگیره یا نه؟

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

لطفا با وکیل متخصص به همراه مستندات خود مشاوره حضوری انجام دهید‌
بله در صورت داشتن مدارک و دلایل جرم را اثبات نمایید.از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله
یااز طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً با توجه به اینکه شما در سایت‌های شرط‌بندی ورود پیدا کردید و عملاً اقدام شما نامشروع بوده و وجوهی که در این مسیرم هزینه کردید اقدام به ضرر خود بوده از حمایت قانونی برخوردار نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید با مدارک و دلایل جرم را اثبات نمایید.از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق پلیس فتا پیگیری فرمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه با نیست برد و باخت پول واریز کردی قمار است و دادگاه رسیدگی نمی کند