مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بهزیستی بعد از درمان

سلام و سلامت باشین.برادرم تحت پوشش بهزیستی هستش.
و الان داخل بیمارستان هستش و گفتیم بعد تحویل به بهزیستی بده و بعد تیمارستان بره تا خوب بشه.
حالا سوال این هستش : اگر برادرم درمان بشه و رها کنن دیگه سالم شده و درمان شده. مستمری که بهزیستی به برادرم میداد آیا کامل قطع میشه ؟ چون گفتیم تا درمان نشده حق آزاد شدن نداره.چون که مددکار بی کفایت پولی برای سرپرستی برادرم ،به مادرم داد اما به حساب برادرم واریز کرد و بردارم همه رو به شیشه میداد و مادرم خبر نداشته.
حالا بهزیستی گفته پول را برای سرپرستی داده جداست و پول مستمری جداست.
حالا واسه مواد می‌خوام خرج نکنه می‌خوایم مادرم برایش درست خرج کنه و به شیشه خرج نکنه که مشکلات خانوادگی و اجتماعی به بار آورده و چون مدرک اعصاب و روان داره هر کاری می‌کنه بگه مدرک اعصاب و روان دارم هرکاری میخوای بکنید و مردم در خونه ما اومدن و درد سر شده و برای همین میگم مادرم برای بیمار خرج کنه تا به مواد شیشه نده و طوری که جرم نباشه برای مادرم پولش رو برای بیمار خرج کنه چکار کنیم ..؟چطور مادرم می‌تونه پول سرپرستی از برادرم رو قانونی بگیره ؟
و اینکه بعد از اینکه برادرم از بیمارستان و بهزیستی ترخیص شد آیا مستمری اون قطع میشه ؟
و پول سرپرستی چطور میشه قطع میشه بعد از ترخیص مستمری وصل میشه ؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ازطریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه بایستی جهت پاسخ مناسب حقوقی تحت بررسی قرار گیرند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خدا شفا دهد بیمارتان را
مادرتان تشریف ببرد قسمت حقوقی بهزیستی و در این خصوص هم سوال کند و هم درخواست کند