مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ارثی توسط یکی از ورثه بدون رضایت وراث

با عرض سلام یک قطعه زمین پدری حدود 18 سال قبل توسط یکی از وراث فروخته شده است بدون جلب رضایت امضا بقیه وراث
الان بقیه وراث میتوانند نسبت به آن شکایت طرح کنند؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به مرور زمان جنبه کیفری ان منتفی است ولیکن لحاظ حقوقی ی‌توان جز معاملات فضولی تلقی گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام چرا در ابن سال شکایات نشده است اگر خبر داشتید و شکایت نکرده اید دیگر نمی‌تونید شکایت کنید ولی اگر خبر نداشته اید و تازه خبر دار شده اید می‌توان شکایت کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر دلیلی برای عدم رضایت وراث و مدرکی در این زمینه وجود داشته باشد می‌تواند دادخواست ابطال آن معامله را مطرح کنند تا رسیدگی شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله فروش مال غیر متصور ایت

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

بله حتما ، بصورت کیفری و حقوقی قابل پیگیری میباشد و عناوین شکوائیه یا دادخواست مهم می باشد
مشورت بفرمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
امکان اینکه از طریق حقوقی اقدام کنید وجود دارد.
اگر بخواهید از جنبه کیفری اقدام کنید باید اثبات شود به تازگی متوجه این موضوع شدید.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام بله ابتدا مالکیت خود را اثبات کنند سپس ابطال معامله را بخواهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قطعأ
شما باید دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه 18 سال گذشته دادگاه به راحتی چنین ادعایی را نمی پذیرد و فرض بر این است که با رضایت بقیه وراث به فروش رفته است اگر وراث رضایت نداشتند همان سال های اول طرح دعوا می کردند .