مشاوره حقوقی رایگان - تصرف کوچه و ممانعت از عبور و مرور

ما درروستا زندگی میکنیم وچند خانوار در کنار هم هستیم که تا سال 1390فقط یک راه پیاده روی در جلوی تمام منازل ما وجود داشت وراه عبور وسایل نقلیه وجود نداشت ولی بعد از وقع زلزله وتخریب منازل روستا بعداز اجرای طرح هادی همه ساکنین کوچه موظف به عقب نشینی از زمین وملک شخصی خود شدند وبرابر پروانه ساختمانی 4متر کوچه در جلوی تمامی منازل ما ترسیم وباز گشایی شد که الان بعد از قریب به ده سال دو نفر از ساکنین کوچه که در انتهای کوچه می باشند و برابر پروانه ساختمانی وپایان کار آن ها کوچه 4متری درجلوی منزل آنها مشخص و مبرهن میباشد کوچه را جزء حیاط شخصی خود کرده ومیگویند ملکی شخصی ما هست وبا کاشت درخت وایجاد مانع وایجاد مزاحت برای عبور افراد افراد روستا از رفت وآمد آن ها جلوگیری میکند آیا آن ها مرتکب تخلف وجرم شده اند یا نه و آیا می توانند کوچه را ببندد یا خیر و آیا اگر این کار جرم نیست بقیه افراد کوچه هم میتوانند از اذن خود رجوع وعقب نشینی نکنند و بگویند زمین و ملک شخصی ما هست وما هم زمین نمیدهیم چون همه باید به طور مساوی باشند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحت عنوان ممانعت از حق قابل شکایت است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم شکایت ممانعت از حق و ایجاد مزاحمت مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا نیازمند کارشناسی تامین دلیل است با جلب نظر کارشناس می‌توانید نسبت به آن دادخواست مرتبط را ارائه دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هیچ کسی حق مالکیت بر شوارع و معبر های عمومی را ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست رفع تصرف عدوانی از کوچه عمومی و رفع ممانعت از حق ارتفاق را مطرح نمایید
و